La Casella registra el dimecres la pluja més abundant de la Comunitat amb 127 l/m2

0
211

L’estació meteorològica de la Casella, al terme d’Alzira ha registrat la precipitació més abundant de la Comunitat durant ahir dimecres amb un total de 127 l/m2 segons AVAMET, fins les 00:00 hores. Li ha seguit La Barraca d’Aigües Vives amb 122 l/m2 i ja més lluny queden els 64 de la Muntanyeta dels Sants i els 56 del Mareny de Barraquetes al terme de Sueca, els 52 caiguts a la platja Sant Antoni de Cullera, els 50 l/m2 registrats a Riola, els 46 de Favara i els 42 de Les Palmeres.

També ha plogut prou en El Perelló (37), al centre de Sueca (36), 22 a Senyera i 21 l/m2 a la Murta. Quantitats més discretes s’han recollit a La La Pobla Llarga (18,5), a Castelló (15,6), a Alzira (12), i a Benifaió 8 l/m2. La mjor part de la pluja s’ha concentrat durant la pasada nit, tot i que la tempesta amb llamps i trons continua al llarg de la matinada.

Previsió dijous

L’embossament d’aire fred o DANA encara no ha dit l’última paraula i demà dijous tornarem a tindre un dia insegur. No plourà a tot arreu ni tot el dia perquè, com hem dit en ocasions anteriors, el moviment d’aquestes xicotetes pertorbacions és molt erràtic, però tot indica que serà el sud del golf de València l’àrea que rebrà més precipitació.

De matinada també pot ploure amb intensitat al Baix Maetrat, però a partir de mitjan matí tornaran les pluges a la Safor, la Marina Alta, la Vall d’Albaida, el Comtat i zones pròximes, on el vent de gregal és molt efectiu a l’hora de deixar pluja. Menys risc de ruixats al sud i temperatures que es mantindran sense molts canvis, amb tendència a pujar lleugerament.

La majoria dels valors estaran entre els 23 ºC i els 26 ºC, tot i que al sud s’aproximaran als 30 ºC. El vent continuarà de gregal moderat, amb notable alteració marítima.

Riberaexpress / À Punt