Avís groc per a la Ribera on ja han caigut 33 l/m2 esta matinada en Cullera

0
44

Segons AEMET este dimecres es registraran pluges abundants al sud del golf de València i a l’àrea del Baix Maestrat, una situació que es mantindrà de cara a la jornada de dijous. L’oratge millorarà amb sol i ascens de les temperatures a partir del pròxim dissabte.

La  Ribera Baixa i sobre tot els municipis més litorals son els que han registrat esta matinada les precipitacions més abundants; així a la platja Sant Antoni de Cullera s’havien registrat a les 7 hores d’este matí 33 l/m2, mentre al centre de Cullera i a Les Palmeres han caigut 24 l/m2. Li seguix el Mareny Blau amb 22 i El Perelló amb 18,6 l/m2.

Poc significatives fins ara son les pluges caigudes a Sueca (6,5), a Benifaió (8), a la Casella (5), a la Murta i al nucli urbà d’Alzira (3). En la resta de municipis de la Ribera Alta no han arribat als 2 l/m2.