Alumnes i pares de la S. Musical Alzira convoquen una protesta pel «retard» de l’inici del curs

0
216

Alumnes, pares, mares familiars i treballadors de l’Escola i del Centre Professional de Música autoritzat de la Societat Musical Alzira (SMA) han convocat per a esta vesprada (18h) una concentració davant la seu de l’entitat per manifestar «el descontent  i malestar general» que tenen davant la gestió de l’inici del curs acadèmic que «va a començar amb retard».

Arran la problemàtica generada per la pandèmia «som molts els que creguem que no s’esta tractant esta part de la comunitat educativa amb la consideració que es mereix» segons el comunicat enviat pels convocats de la protesta.

Justifiquen, a més la convocatòria en que «volem que ens escolten i que es tinguen en compte i en consideració com a part esencial i fonamental d’este centre educatiu«.

El canvi de l’equip directiu de l’escola, realitzat a primers de mes, sembla haver provocat el retard de l’inici del curs d’este Centre musical concertat que sol començar les classes coincidint amb la resta de l’ensenyament.

Causà sorpresa entre els alumnes i els pares el canvi dels dirigents de l’escola i del centre; abans encapçalat per David González i ara per Pepe Grau.

La Junta directiva de la SMA encapçalada per, Camilo Mascarell, presentà el passat dia 14 el curs 2021-22 a la comunitat educativa, reunió en la que va reconèixer que «el canvi de direcció de l’escola ha tingut una complexitat superior per a posar-se en marxa, cosa que no impedirà el desenvolupament normal del curs que en breu començarem».