L’Alzira FS perd dos punts en els últims segons en Alcalà contra l’Inter B

0
71

Inter FS B i Alzira FS han empatar el duel que ha tancat hui diumenge la Jornada 2ª de Segona Divisió. Els alzirenys es van posar 0-2 gràcies a un doblet de Rafa Ara, empatat pels punts de Eloy i Barona en el minut 39 i 40, respectivament.

Javi va estar prop de fer el primer tant del partit en el minut 3, però el seu tret no va trobar porteria. Més tard Alberto va estavellar la pilota en el travesser, en uns bons primers minuts del filial interista. Poc després *Eloy va ser qui va estar a punt de fer el primer, evitat per Peiró que es va tirar al sòl per a tallar la pilota quan el meta Porky ja estava superat.

Alzira va començar a despertar a poc a poc i sis minuts abans del descans Gabri va armar un potent tret que es va topar amb les mans de Mario Gómez. Rafa Ara va avançar als visitants en el minut 16, després de rematar després de ser assistit per Javi Sena des de la banda dreta. Mario va tornar a salvar als seus mancant dos minuts per al descans, en parar una cabotada d’esquena de Cristian Cárdenas. Tots dos conjunts van enfilar el túnel de vestuaris amb l’avantatge per la mínima favorable al conjunt alzireny.

Huit minuts després de la represa Javi va estavellar la pilota en la fusta, tractant el filial interista empatar el partit com més prompte millor. Però va ser Rafa Ara qui va marcar el segon després de culminar una bona jugada d’estratègia. Inter FS B va emprar el joc de cinc mancant cinc minuts per al final, amb la intenció d’igualar el partit. Eloy va posar el 1-2 en el 39, en una jugada sense porter-jugador i finalment en l’últim minut Barona va anotar el 2-2 definitiu amb el joc de cinc.