La patrona d’Alzira baixa a la ciutat en caravana automobilística

0
140
La Real Confraria de la Verge del Lluch ha celebrat a última hora d’esta vesprada la Baixada de la patrona d’Alzira, després del Novenari celebrat al Santuari de la Muntanyeta del Salvador. La baixada s’ha fet en caravana automobilística que ha passat pels carrers Independència, Avda Pare Pompili, Esperança, Camilo Dolz, Josep Pau, Pintor Andreu, Dr Llansol i Pere Esplugues.
La imatge quedarà fins el pròxim diumenge a la Parròquia de la Mare de Déu del Lluch, per la vesprada, i de nou en caravana automobilísticala Moreneta serà traslladada a la parròquia de l’Encarnació, on fins al dissabte dia 24 on es celebraran diversos actes en el seu honor.
En representació municipal han assistit l’alcalde, Diego Gómez; el regidor de Comunicació i Festes, Xavi Pérez, i els regidors José Andrés Hernández, Luisa Castells, Marisa Escribà, Miguel Vidal i Clara E. Aledón.