Veïns de Pare Castells reclamen més vigilància al barri davant les freqüents baralles

0
517

Els veïns de la zona Pare Castells d’Alzira han reclamat «reforçar la vigilància al barri», davant «l’augment d’altercats al voltant del parc Pere Crespí entre membres de col.lectius magrebís i romanesos» durant la reunió que mantingueren ahir amb la regidora de Participació Ciutadana, Gemma Alós. El veïnat considera que estos aldarulls tenen el seu origen davant l’ocupació de dos vivendes pròximes en el barri per membres d’estos col.lectius.

També reivindicaren, a la representan del govern local «més activitats culturals, esportius i lúdiques al parc. I ficaren com exemple que la I Fira de l’Esport que es celebra este dissabte a la Plaça Major «podria haver-se realitzat en el Pere Crespí».

Mercat ambulant i Fira artesanal

També han demanat al consistori que estudie «la viabilitat de celebrar el mercat ambulant cada 15 dies per tal de dinamitzar al barri». Entre les distintes reivindicacions es troba l’obertura d’un llar social destinat principalment als majors de la zona. També que es revise la ubicació de la casa d’apostes del carrer Pare Castells en entendre que «dista menys de 300 metres de l’institut Josep Mª Parra».

I per últim els veïns de la zona Pare Castells reivindicaren la possibilitar d’organitzar una fira comarcal de l’artesania i la indumentària fallera.