Alzira invertix 107.000€ en millorar algunes instal.lacions esportives

0
127
El ple de l’Ajuntament d’Alzira ha aprovat una modificació de crèdits de 107.000 euros, dels quals 105.000 van destinats a la inversió en les següents infraestructures esportives: reparació de la pista multiusos de Venècia; reparació del camp de futbol de Xixerà; reparació de la coberta reparació i neteja de la ventilació interior del Palau d’Esports.
Alzira compta amb múltiples espais on realitzar la pràctica de l’esport, amb un ús elevat degut a la gran quantitat de clubs esportius, cosa que fa que el manteniment siga necessari per tal que les condicions siguen les idònies per a la realització de les diverses disciplines esportives.
«Des de la Regidoria d’Esports iniciarem la legislatura amb l’objectiu de condicionar i millorar els espais destinats a la pràctica de l’esport i amb eixa línia seguim davant la modificació de crèdits ara aprovada», segons Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea esportiva.