Les rehabilitacions dels monestir de la Murta i d’Aigües entre els pressupostos participatius del Consell

0
193
Monestir d’Aigües Vives

Els valencians i riberencs tenen fins al pròxim 30 de setembre per poder votar els pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana. Fins a tres projectes afecten a Alzira i la Ribera, segons Alzira Ràdio; la rehabilitació del Monestir de la Murta, l’adquisició i reforma del Monestir de Santa Maria d’Aigües Vives i la connexió dels pobles de la Ribera Alta mitjançant un carril per a vianants i ciclistes.

 

Els ciutadans poden votar, fins a 96 propostes, que han de superar la fase d’avaluació técnica i económica. Els projectes que siguen més votats s’inclouran en els pressupostos de la Generalitat del 2022 i a partir de hui comença la votació que culminarà el pròxim 30 de setembre.

Entre els projectes que es poden votar, es troben la reforma del monestir d’Aigües Vives que tindrà un cost de 10 milions d’euros, la connexió dels pobles de la Ribera per un carril ciclopeatonal pressupostat en 1.260.000 euros mentre que la rehabilitació del monestir de la Murta està taxada en 1,2 milions d’euros. A més d’estos projectes, hi ha d’altres que afecten tota la Comunitat Valenciana i que també es poden votar.

Per a poder participar i votar, cal entrar a la pàgina pressupostos participatius gva.es i inscriure’s. Una vegada feta la inscripció, es pot votar tots aquells projectes que es consideren.