Les filaes d’Alzira decidixen celebrar els Moros i Cristians a finals d’octubre

0
324

Les filaes dels Moros i Cristians La Vila d’Alzira han decidit esta nit, amb un sol vot en contra, traslladar la festa a l’últ camp de setmana del mes d’octubre.

Els dirigents de la federació local havien de pronunciar-se davant dos propostes, l’altra era continuar amb la tradició de desfilar el primer cap de setmana del pròxim mes. Però les restriccions que anaven a patir per les mesures sanitàries de la conselleria de Sanitat aconsellaven que bé renunciaren a la celebració o bé es decantaren per traslladar-la a finals d’octubre, confiant en que el progressiu descens de la pandèmia permitisca fer tots o la majoria dels actes programats en circunstàncies normals.

Així després d’un intens debat entre els representants de sis de les set filaes han decidit, celebrar el Moros i Cristians d’Alzira del 29 al 31 d’octubre. Un grup de treball format per 15 persones tancarà, a mitjans d’octubre, la programació que serà la definitiva,  quan es conega la nova normativa de la Conselleria de Sanitat sobre el coronavirus.