L’Alzira FS lluita fins el final contra el potent Noia (2-4)

0
108
El capità José Carlos Iñigo lamentant una decisió arbitral

El Family Cash Alzira va perdre ahir el partit inaugural de la 2ª Divisió de la LNFS en el Palau d’Esports davant el potent Noia (2-4), primer classificat de la pasada lliga, amb opcions clares d’empatar fins els moments finals de l’encontre en el que el conjunt gallec sentencià el marcador.

El conjunt de Braulio Correal tingué que enfrontar-se a més de a un gran rival a l’infortuni donat que els visitants s’avançaren en el marcador en el minut 7 amb un gol en pròpia porta de José Carlos quan intentava rebutjar la treta d’un còrner.

Però el conjunt alzireny es va refer propmpte igualant l’electrònic Rafa Ara amb el golàs de la vesprada. De nou una jugada poc afortunada en defensa propicià que Pirata fera l’1 a 2 amb el que s’arribà al descans.

L’eixida en tromba del Family propicià que Cristian Cárdenas volejara la igualada a 2 gols. Però en el minut 24 Gon Castejón va vore la segona groga i deixà als locals amb inferioritat durant dos minuts, fet que aprofitaren els gallecs perquè Chus anotara el 2-3 en el minut 26.

A partir del minut 37 l’Alzira FS jugà de 5 amb José Carlos de porter jugador i malbaratà fins a quatre ocasions en les que el guardameta visitant Domi va sellar la seua porteria amb grans intervencions. En el últim minut sentencià el Noia l’encontre mitjançant Lluc.

En resum bon encontre dels locals que tingueren que lluitar contra l’infortuni i contra un seriòs aspirant a guanyar la lliga. Excel.lent ambient en el Palau Municipal d’Esports que donaren suport de sempre al seu equip fins l’últim alé.