Alumnes del centre de La Barraca estudien a l’Ajuntament en endarrerir-se la reparació del sostre

0
199

Alumnes de tercer cicle del col.legi Santa Maria de La Barraca d’Aigües Vives s’han vist obligats a canviar la seua aula per altra en la segona planta de l’Ajuntament local en no estar acabades les obres de reparació del sostre del vell centre educatiu.

La conselleria d’Educació va començar els treballs a mitjans del mes d’agost després d’haver-se endarrerit, notablement, respecte a les previsions inicials; «les obres s’iniciaren molt a prop de l’inici del curs, en la segona quinzena d’agost, i no han pogut finalitzar a temps, encara falta lluir i ficar la talla» segons explica a Riberaexpress l’alcaldessa de La Barraca Vero Almúnia. La primera autoritat local confia en qué estiga acabada la reparació del sostre al llarg de la pròxima setmana, que comença demà dilluns sent festa en esta entitat local menor.

Pintura i toldos

Este endarreriment obligarà a que el consistori no enllestisca la pintura del col.legi fins els pròxims nadals aprofitant les vacances escolars. Un ajuntament que va instal.lar tres toldos plegables al pati del centre per tal de fer ombra davant l’ausència d’arbres.

L’alcaldessa i la comunitat educativa el que reivindiquen amb fermesa és la construcció d’unes noves instal.lacions educatives en se el de La Barraca d’Aigües «un dels més antics de la Comunitat Valenciana en ser construït l’any 1946, donat que el més important és poder oferir una educació de qualitat» assegura la primera autoritat local.

L’Ajuntament d’Alzira ha pres la decissió de demanar a la conselleria la inclusió del futur col.legi en el Pla Edificant oferint una parcel.la de 3.000 m2 a l’entrada del municipi.

Riberaexpress