Gemma Alós (PSOE): «És el moment oportú de renovar i il.lusionar a l’agrupació d’Alzira»

0
229

La regidora socialista de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós, ha decidit presentar la seua candidatura a la secretaria local del PSPV-PSOE especialment per «renovar l’agrupació local, per il.lusionar a la militància i per recuperar l’espai perdut», segons ha declarat a Riberaexpress.

Alós considera que el pròxim congrés local, previst per al primer trimestre de 2022, «és el moment oportú, donat que fa falta una renovació i que personalment he acumulat anys d’experiència en el partit». La regidora de Sanitat explica que la renovació que considera necessària «no és de cares sinó del partit en general que ha perdut espai polític a Alzira durant els últims anys i perquè no recuperar també l’alcaldia».

Treball col.laboratiu front els personalismes

La jove aspirant socialista, de professió periodista, exposa que la seua forma de treball «és molt col.laborativa», un fet que considera «fonamental perquè cal canviar el xip i enllestir un projecte que cal assumir entre tots per tornar a il.lusionar a la militància«.

Alós aclarix que el primer objectiu «ha de ser fer autocrítica i a partir d’ací millorar i recuperar votants, perquè aconseguir l’alcaldia no sé si en estos moment seria realista».

La regidora no es presenta sola, reconeix que «hi ha gent que ja m’ha donat el seu suport», sobre tot antics militants i exregidors del PSPV com l’exalcalde Pedro Grande, a més d’Arturo Gallego, Juan Santacreu, i d’altres.

Reconeix que tindrà enfront l’aparell local que dona suport a l’altre candidat, Adrián Sarriá, que està recolçat per l’actual secretària local Isabel Aguilar; «em sembla molt sà que hi hagen més candidats i que la militància vote» i tot seguit aclarix «no em presente en contra de ningú, el que propose és un treball col.laboratiu per fer una agrupació més participativa».

Gemma és alzirenya, però va residir en el municipi andalús de Dos Hermanas on l’agrupació era crítica amb l’aleshores superpoderosa Susana Díaz, «per tant no serà el primer enfrontament que visc» ressalta la nova candidata que està disposada a superar «la falta de comunicació que hi ha entre nosaltres així com la falta d’il.lusió propiciada també per la pandèmia».

Reconeix «el paper secundari» de l’actual Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Alzira «som només 3 front a 9 regidors de Compromís», però destaca que li resulta «molt fàcil treballar amb Compromís al sí del govern local davant l’autonomia que gaudim les diferents regidories».

I es mostra satisfeta de tindre la seua regidoria de Sanitat «en gaudir de major repercusió de l’esperada davant la voràgine de treball que ens ha dut el coronavirus».

Gemma Alós incidix en que cal «renovar la il.lusió dels socialistes alzirenys» i de «deixar enrere personalismes que formen pat del passat per tal de mirar al futur i recuperar l’espai perdut».

Riberaexpress