Autos Leal patrocinador del Nou Bàsquet Alzira

0
120

 

L’empresa alzirenya donarà nom al primer equip masculí en el seu retorn a la categoria Autonòmica.

 

Un any més, TALLERES AUTOS LEAL torna a estar al costat del Nou Bàsquet Alzira i patrocinarà al primer equip masculí després d’haver aconseguit la temporada passada l’ascens a la complicada categoria Autonòmica, a la que el club ha retornat set anys després de la seua última participació.

 

Enguany, l’entrenador del primer equip i artífexs de l’ascens, Roberto Craig, comptarà amb la mateixa base de jugadors que tan bona temporada feren en preferent, si més no, encara s’espera la incorporació d’algun reforç abans que el proper 17 d’octubre comence la temporada.

 

El taller multimarca d’Autos Leal està situat en el carrer Ronda de Barrablet 1, a pocs metres del nostre pavelló Pérez Puig. Apart de donar nom al primer equip, TALLERES AUTOS LEAL és una de les empreses col·laboradores en el carnet de soci del Nou Bàsquet Alzira, oferint un descompte del 10% en la mà d’obra i des d’un 20% en una selecció de materials per a tots els socis del club.

Agraïm enormement a la direcció de TALLERES AUTOS LEAL el suport que durant tantes temporades ha vingut donant al nostre club, ajudant-nos a promocionar l’esport entre els joves de la ciutat i a formar equips cada volta més competitius. Esperem comptar amb ells durant molts anys més i que esta torne a ser una temporada plena d’èxits.

 

NOU BÀSQUET ALZIRA