L’Escola de Teatre Tarumba Jove d’Alzira obri el termini de la matrícula

0
128

A les seues aules acudixen joves de tota la comarca

 

Per sisé any consecutiu l’Escola de Teatre Tarumba Jove obri el termini de la matrícula. Podran fer-ho els qui tinguen entre 12 i 18 anys durant tot el mes de setembre per a començar les classes a l’octubre. Els interessats només hauran d’abonar 20 € per a tot l’any, ja que està patrocinada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira. Hauran de posar-se en contacte amb el seu director a través del correu joseantonio@tarumba.com.

Horaris

L’Escola consta tres grups: el d’Iniciació, que desenvolupa les seues activitats els dimarts de 17.30 a 19.30 h, el d’Aprofundiment (dijous, de 16.30 a 18.30 h) i l’Avançat (dimecres, de 18.00 a 20.00 h). Si al principi l’alumnat era exclusivament d’Alzira, al llarg d’aquests anys ha anat creixent el número dels quals provenen de localitats de la comarca (Algemesí, L’Alcúdia, Carcaixent, Llaurí, Albalat…)
A causa de la pandèmia que continuem patint, els grups no sobrepassaran els 15 alumnes cadascun i es continuaran observant totes les normes sanitàries. Les classes tindran lloc en les dependències de l’IES Josep Maria Parra, que col·labora amb l’Escola des de la seua fundació.

El curs passat, malgrat les restriccions, es va poder desenvolupar l’activitat amb una certa normalitat, fins al punt que els dos primers grups van poder oferir una mostra del seu treball a la fi de juny. No ho va fer el grup Avançat, que ha continuat la seua activitat durant l’estiu ultimant el muntatge del Museu dels Últims, de José Antonio Martínez, per a estrenar-lo el dijous 25 de novembre en el Gran Teatre.

200 alumnes 

Aqueix dia acudiran, com en altres ocasions, alumnes dels centres escolars d’Alzira i la comarca. Amb aquest ja seran 4 els espectacles estrenats pel grup Avançat, dos dels quals han obtingut importants premis autonòmics, que han acreditat el treball desenvolupat durant tots aquests anys en l’Escola.
En la seua curta vida, prop de 200 alumnes han passat per les seues aules. Alguns les han abandonades ja, uns altres continuen en els seus grups, uns pocs han pogut seguir els estudis teatrals superiors i altres s’han integrat en els grups de la Tarumba, però tots han tingut l’oportunitat de descobrir l’art de l’escena o aprofundir en la seua pràctica gràcies a l’Escola de Teatre Tarumba Jove. Una pràctica que ofereix moltes possibilitats i és, alhora, molt motivadora. Constitueix una eina extraordinària en el desenvolupament personal, artístic i cívic dels joves, alhora que un joc i divertimento continu.

ASSOCIACIÓ CULTURAL LA TARUMBA