Més de 300 piragüistes participaran en el 59 Descens del Xúquer

0
252

Els dies 25 i 26 de setembre la Ribera Alta celebra la 59 edició del Descens del Xúquer, que reunirà a més de 300 piragüistes de tot el país en la seua modalitat competitiva i a nombrosos aficionats en la prova popular que se celebrarà el diumenge.

La prova es celebrarà en tres etapes i dos dies de competició durant un intens cap de setmana descobrint La Ribera de Xúquer, els seus paisatges i la seua gastronomia.

Rememorant l’antiga «Davallada del riu Xúquer», este projecte de recuperar una prova esportiva i popular per fi ha vist la llum gràcies a la Il·lusió i voluntat de tots els implicats i col·laboradors: Ajuntaments, clubs de piragüisme i tècnics municipals entre altres.
Es tracta d’una iniciativa comarcal subvencionada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport com a Projecte Singular 2021 i per Alzira Turisme, Algemesí és Turisme, Sueca Turisme, i els ajuntaments d’Alzira, Algemesí, Albalat de la Ribera, Polinyà del Xúquer i Riola.

Horari i etapes:

Dissabte 25 de setembre:

Etapa 1. (Sueca – Sueca, 12 km)
Hora d’inici: 10.30 hores

Etapa 2. (Sueca – Algemesí, 11 km)
Hora d’inici: 16.30 hores

Diumenge 26 de setembre:

Etapa 3. (Algemesí – Algemesí, 15 km)
Hora d’inici: 10.00 hores

Descens Popular. (Alzira – Algemesí, 5 km)
Hora d’inici: pròximament

Inscripcions modalitat competitiva: federacion@fepiraguismocv.com