L’Ajuntament i la JLF d’Alzira anuncien unes falles d’octubre «molt completes, segures i responsables»

0
266
Les falleres majors i les seues corts d’honor amb les autoritats locals i de la JLF

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha anunciat hui durant la presentació del cartell que les falles extraordinàries del pròxim mes d’octubre seran «molt completes, segures i responsables». Gómez ha afegit que l’endarreriment de la festa als dies 9,10,11 i 12 d’cotubre «ens ha afavorit, arran que la incidència acumulada de hui siga tan sols de 33 casos de Covid per cada 100.000 habitants.

La primera autoritat local i el president de ls JLF, Jaume Bohigues, han convidat «a tot el poble» a celebrar estes falles «diferents» peròq que gaudiran d’un «programa molt complet» amb despertaes, cercaviles, mascletaes, Nits del Foc, Ofrena, concurs de pasdobles i la cremà amb la presència de públic.

La fallera major, Alba Carrió, ha assegurat que els falleres i les falleres d’Alzira «s’adaptarem a la nova forma de celebrar i sentir les falles, mentre la FM infantil, Clàudia Dolz,  ha destacat que «el malson està posant ja el punt i final».

L’autor del cartell, Tente Pérez, ha explicat que ha tractat de retre un homenatge a les floristes, músics, falleres, falleres, indumentaristes i pirotècnics i que «representa la unitat, la força i la germanor fallera«.

A l’acte han assistit també els regidors de Festes, Xavi Pérez, el de Cultura, Alfred Aranda, la regidora Luisa Castells i els presidents de les 6 comissions que plantaran monument la nit del 9 d’Octubre; Camí Nou, Plaça Major, El Mercat, Pintor Andreu, Hernán Cortés i Sant Andreu.