Les filaes decidiran si els Moros i Cristians d’Alzira es celebren a finals d’octubre

0
280

Les 7 filaes dels Moros i Cristians La Vila d’Alzira decidiran en l’assemblea convocada per al pròxim dimarts dia 14 la data de celebració d’esta festa. Sobre la taula hi han dos propostes de la directiva de la federació local; continuar amb la tradició del primer cap de setmana d’octubre, o bé traslladar les desfilaes als dies 30 i 31 del pròxim mes.

Continuar amb la tradició de fer la festa en la primera setmana d’octubre comporta «patir totes les restriccions sanitàries actuals amb l’ausència de públic» segons un directiu.  Mentre que ajornar-les a últims de mes comportaria «la probable eliminació d’algunes restriccions davant la continua millora que està experimentant la pandèmia».

Membres de la directiva de la Federació de Moros i Cristians consideren que «no té cap sentit fer la festa amb les actuals mesures restrictives contra la Covid 19».