Toni Espinar pintarà murals sobre les tres portes falses del Gran Teatre d’Alzira

0
286
Espinarà farà els murals sobre estes falses portes del Teatre

Els murals es pintaran durant el festival Art al Carrer de 24 al 25 de setembre

Una vintena d’espectacles de música, dansa, circ i teatre constituirà la programació del festival Art al Carrer que es celebrarà a Alzira els dies 24 i 25 d’este mes de setembre.

El festival han inclòs en la seua programació el concert de grups de dolçaina i tabal previst per al dissabte 25 a la Plaça del Forn, així com l’actuació del cantautor alzireny, Joan Amèric, al claustre de la Casa de la Cultura.

Desfilada de moda i pentinats

Pel que fa a les Jornades d’Il.lustració participaran 20 artistes al carrer Escoles Pies en les que destaca l’homenatge a la moda tèxtil amb una desfilada de moda i pentinats i un taller d’Arnau estamparà dibuixos sobre camisetes, bosses i d’altres.

En esta edició tornen els murals que estaran a càrrec del reconegut artista d’Alzira, Toni Espinar, que pintarà sobre les tres portes falses del Gran Teatre; els camerins en una, un homenatge als tècnics d’imatge i só en altra i una visió màgica de l’interior del coliseu local en la tercera porta. A més està previst un quart mural interactiu en la plaça de Sant Judes amb temàtica gay «per integrar i lluitar contra la igualtat», segons el regidor de Cultura Alfred Aranda.

L’edició d’Art al Carrer d’enguany «aposta per la continuitat, pels artistes locals i pel manteniment de l’espírit del festival però seguint les mesures sanitàries anti Covid«, explica Aranda a Riberaexpress que recorda «enguany tampoc hi haurà cap espectacle ambulant i els escenaris seran, pràcticament, els mateixos de l’edició anterior».

Una exposició mostrarà, a la Casa de la Cultura, amb imatges i objectes, l’activitat de la última edició d’Art al Carrer, a partir del pròxim 21 de setembre.

Riberaexpress