Encarna Fernández preparada per a participar en la Tor des Géants de 359 km

0
364

La corredora d’ultra trail d’Alzira, Encarna Fernández, ultima la seua preparació per a la carrera La Tor des Géants, de 359 km, que es celebrarà el pròxim diumenge als Alps francesos i italians. «Per a mi és un somni participar en esta competició donat que porte quatre anys preparant-me» ha manifestat Fernández a Riberaexpress, després que ahir diumenge ultimara els seus entrenaments a la Murta.

Tor des Géants® és la primera i única carrera que combina la llarga distància amb l’estil individual dels corredors: l’organització no imposa cap etapa obligatòria, i el guanyador serà el corredor que complete la carrera en el menor temps possible, fent les seues pròpies decisions sobre quan i quant temps detindre’s per a descansar i refrescar-se.
La Tor des Géants® és la primera carrera d’aquest tipus que recorre tota una regió, discorrent per les seues espectaculars senderes al peu dels Quatre Mil Milions més alts dels Alps i pel Parc Natural del Gran Paradiso i el Parc Regional del Mont Avic. Totes aquestes característiques particulars ajuden al fet que aquesta siga una carrera única i inimitable.
Aquesta sendera és més que un esdeveniment esportiu competitiu; també és una manera de promoure el turisme al Vall d’Aosta, a través dels municipis pels quals discorre la carrera.