Pepe Grau nou director de l’escola de la Societat Musical Alzira

0
650
La Junta Directiva de la Societat Musical Alzira ha presentat el nou Equip Directiu de l’Escola i Centre Professional de Música de la SMA per al pròxim curs 2021-2022.
El nou Director de l’Escola és el professor del claustre de la SMA José Grau Benedito, que compta amb un ampli currículum per a poder fer front a esta tasca. A ell li acompanyarà com a Cap d’Estudis Rosana Martínez Onrubia, professora de música i titulada superior de flauta.
Ahir es va comunicar per email als pares i mares de l’alumnat de l’Escola i Centre Professional de Música de la SMA la nova dirección del Centre.
La Junta Directiva de la SMA fa costat a la nova Direcció i el seu projecte educatiu que va començar eixe mateix dia. Desitgem que este canvi servisca perquè la nostra escola i Centre Professional continue oferint a l’alumnat la millor educació musical possible, ja que som referent en professionals que porten el nom d’esta Escola per tot arreu. Per això volem agrair a l’anterior Direcció, formada per David González, Alberto Sánchez i Sergio Romero la seua labor durant els últims anys, així com a tots els anteriors Equips Directius que han dirigit la nostra Escola des de la seua creació.
LA JUNTA DIRECTIVA