Els veïns d’Alzira i la Ribera vacunats en un 85% amb la pauta completa

0
323
Alzira baixa fins els 85 casos per cada 100.000 habitants
El Departament de Salut de la Ribera ha arribat ja al 85% de la població en edat de vacunació amb la pauta completa, superant així el 70,7% de la Comunitat Valenciana i la immunitat de ramat.
D’altra banda Alzira ha baixat hui fins els 39 casos actius (6 en els últims tres dies) i als 85 casos per cada 100.000 habitants, davant els 205 de fa una setmana, descens que arriba al 80% al llarg del mes d’agost.
Al Casal fester es continuarà amb la inoculació de la segona dosi per als menors entre 12 i 18 anys perquè tinguen la pauta completa. També es farà una vacunació extraordinària sense cita prèvia per aquelles persones que encara estan per vacunar. Des de Sanitat es recorda que estes persones es podran vacunar al Casal Fester els dies que s’anunciaran a partir de demà, la resta de dies hauran d’acudir als centres de salut. Per últim, les autoritats sanitàries fan una crida a les dones embarassades i les persones del seu voltant. És molt important que estiguen vacunades.