Carlet convoca una nova edició del certamen literari

0
129

El termini de presentació d’obres finalitzarà el pròxim 20 de setembre

 

L’Ajuntament de Carlet, mitjançant la Regidoria de Normalització Lingüística i amb la col·laboració de la Diputació de València, convoca els Premis Literaris Ciutat de Carlet 2021, en les modalitats de narrativa, poesia i relat breu. Amb esta convocatòria el consistori carletí renova el seu compromís amb la literatura i amb el valencià.

 

El Premi de Narrativa Ciutat de Carlet, valorat en 1.500 euros, està dedicat a treballs narratius de ficció, en qualsevol modalitat (relat, novel·la) escrits en valencià. L’obra guanyadora serà publicada en la col·lecció Manuzio Narrativa de l’editorial Neopàtria i es lliurarà en la gala literària que tindrà lloc el pròxim 20 de novembre de 2021. Junt amb el premi de narrativa, també es convoca el Premi de Poesia Xavier Casp dotat amb 1.500 euros i que es publicarà en la col·lecció de poesia Mare Nostrum de la mateixa editorial. Per últim, creat en l’edició de 2020, el Premi de Relat Breu Maribel Vendrell Mendoza, que ret homenatge a la recordada professora de literatura carletina.

Trofeu

Com a novetat, en l’edició de 2021 s’entregarà, juntament amb el premi econòmic, un trofeu dissenyat per l’artista carletí Jaume Espí, que també és la imatge gràfica de l’edició de 2021.

El termini de presentació d’obres estarà obert fins al 20 de setembre, al correu electrònic premiciutatdecarlet@gmail.com. Les bases es poden consultar en www.carlet.es.