Pretérito Imperfecto del riberenc Àngel J. Garcia finalista en uns importants premis

0
528

«Pretérito Imperfecto» és un llibre de l’autor d’Alzira i Benimuslem, Àngel J. Garcia, que ha quedat finalista en la modalitat de relat en la I edició dels Premis Letrame Editorial que es fallaran el pròxim 10 de setembre en el municipi d’El Ejido a terres almerienses.

Àngel conta en la seua obra deu històries de ficció relacionades amb la comarca de la Ribera Alta «plenes de misteri, intriga, por, introspecció, inquietud i espiritisme, protagonitzades per personatges amb distintes problemàtiques que viuen situacions extremes i extraordinàries», segons ha explicat a Riberaexpress.

Lectors i alternatives

El joc no acaba amb cada relat, ja que al final, el lector decidirà la seua pròpia semblança amb cadascun dels personatges que protagonitzen aquests històries inquietants, i la possibilitat de trobar alternatives a cadascuna d’elles que descobrirem entre aquestes pàgines.

El llibre es pot trobar en nombroses plataformes cóm Audiollibre (storytel), en línia (Google books), en diversitat de e-books, cóm Kindle Amazon, i d’altres.
A més està a la venda a l’Uruguai, Méxic, l’Argentina, Colòmbia o el Perú. En llibreríes web i fisiques com Noble & Barnes, Eperulibros.com, mercadolibros.uy, Agapea, Gonvill llibreries, Ghandi llibres, Scribd, etc.

La seua editorial ha inclós este magnífic treball entre els tres nominats de la categoria relats junt a Brumas sobre el volcán de José Giménez i Un cuento de cal y otro de arena d’Enrique Arís.

Els Premis Letrame compten amb un total de 24 finalistes repartits entre les 8 grans categories: poesia, relat, novel·la juvenil, novel·la romàntica, novel·la fantàstica, novel·la negra, assaig i creixement personal.

La gal.la es celebrarà el pròxim divendres 10 de setembre a l’Hotel Golf Almerinar de El Ejido a partir de les 20:30 hores i es presenta com una gran festa de les lletres on es reconeixerà el talent, la creativitat i l’èxit dels autors.