Alzira reduix la pandèmia un 50% en 15 dies amb un índex de 116 casos

0
242

Alzira baixa el ritme de contagis i se situa en 53 acitus i en 116 casos per cada 100.000 habitants

 

En l’actualització de les dades dels municipis que formen part del departament de salut de la Ribera, Alzira baixa el ritme de contagis de la COVID-19 i se situa amb 53 casos actius. En els últims dies, la corba de contagis baixa ràpidament i ens situa en una taxa d’incidència de 116 casos per cada 100.000 habitants, quan el 15 d’agost era de 327 casos..

Durant els últims tres dies s’han registrat únicament 4 contagis i el ritme de contagis decreix ràpidament, ja que en pocs dies s’ha reduït els contagis en un 40%. Recordem que les últimes xifres ens parlaven de 94 i ara sols hi ha 53 casos actius.

«Amb estes xifres, tot i que no s’ha d’abaixar la guàrdia, es contempla un horitzó amb optimisme, sobretot pel que fa a la recuperació de la normalitat als centres sanitaris», tal com ho explica la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

El Casal Fester mantindrà hui les seues portes obertes per a la vacunació. Al llarg de la jornada de hui es continuarà amb les segones dosi de vacuna per a les persones entre 12 i 39 anys perquè tinguen la pauta completa.

Demà i despús-demà, noves jornades de vacunació extraordinària per a aquelles persones que no s’han vacunat. Es podrà anar sense cita prèvia i sols cal portar el DNI i la targeta sanitària. Els horaris seran demà, de 9 a 20 hores, i dimecres, de 9 a 11 del matí.