Possibilitat de pluges localment fortes per a este dilluns a la Ribera

0
223

Puja la inestabilitat de forma molt significativa de cara a esta pròxima matinada a les províncies de Castelló i València on les precipitacions podran ser localment fortes en alguns punts. Això sí, en especial estarem molt atents al litoral de la meitat nord de la comunitat on tindrem ruixats i la possibilitat d’algunes tronades localment fortes o molt fortes que podran afectar a qualsevol punt d’esta zona del litoral, sobretot quan més cap al nord de Castelló ens desplacem. De vesprada podran aparéixer noves tronades també localment fortes per l’interior.

Les temperatures seguiran igual o baixaran un poc més de manera general, mentre que el vent es mostrarà fluix de component marítima pel matí, amb ratxes moderades per la zona del litoral de València a partir del migdia.

La resta de la setmana l’oratge apunta de la següent manera:

Dimarts 31: Baixa la inestabilitat marítima i començarà a aparéixer la inestabilitat al centre de la Península Ibèrica que ens afectarà entre dimecres 1 i dijous 2 amb increment de la nuvolositat i aparició d’alguns ruixats o, fins i tot tronades, més probables el dia 1.

Entre divendres 3 i dissabte 4: Tindrem una treva fins a l’acostament d’una vaguada (o línia d’inestabilitat) que podria arribar a partir del diumenge 5 però que en estos moments encara no queda clar com ens afectaria ja que podria donar-nos ponent.

Estarem atents als nous models.

Inforatge