Baixen els ingressats en planta per Covid a l’Hospital de la Ribera

0
224

Tots els indicadors de la pandèmia es troben en clar descens al Departament de Salut de la Ribera, entre ells els ingressats tant en planta com en la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital d’Alzira.

Així mentre la majoria del mes d’agost la mitjana d’ingressos ha estat al voltant de la vintena, ara a finals del mes estiuenc per excel.lència sols resten 12 en planta i 1 en UCI al centre hospitalari de la Ribera. Dades que conduixen a l’optimisme i que a bon segur continuaran baixant, donat que el casos actius i l’índex acumulat també han registrat un notable descens.

Així si als inicis d’agost els actius arribaren a 1.278 ara sols resten 414, és adir la tercera part, mentre la incidència acumulada també ha millorat ostensiblement en ser ara de 159,79 casos per cada 100.000 habitants quan fa tres setmanes l’índex superava els 493 casos en esta àrea sanitària.