Alzira ralentitza el ritme de contagis amb només 9 en tres dies

0
143

Alzira baixa el ritme de contagis de la COVID-19 i se situa en 205 casos per cada 100.000 habitants

  • En els últims tres dies hi ha hagut 9 casos

 

Alzira baixa el ritme de contagis de la COVID-19 i se situa amb 94 casos actius, 17 menys que fa una setmana. Una xifra que situa la ciutat amb una taxa d’incidència del 205 casos per cada 100.000 habitants, 38 menys que el dijous passat i que confirma la tendència a la baixa dels contagis que s’han viscut durant el mes d’agost.

 

La dada més positiva és que el ritme de contagis es ralentix, ja que en els últims tres dies hi ha hagut 9 casos nous.

 

Pel que fa a la vacunació, tal com ha confirmat la regidora de Sanitat, Gemma Alós, «ja està citada per a vacunar-se tota la població major de 12 anys que acabarà durant les pròximes setmanes».

 

Precisament, la pròxima setmana s’inocularan ja segones dosis per a la població més jove. La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha volgut destacar «el comportament exemplar dels jóvens que han acudit massivament a vacunar-se; més del 80 % dels citats s’han vacunat».

 

D’altra banda, es programarà un dia de vacunació extraordinària sense cita prèvia per a aquelles persones que no s’han pogut vacunar, encara que hagen estat citades, o que no ho han fet perquè tenien la COVID-19 o estaven fent la quarantena.