L’Alcúdia suspén per segon any consecutiu l’Entrà de la seua patrona

0
269

 

El Consell sectorial de l’Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto va votar anit, per unanimitat, suspendre la seua celebració, «donades les actuals circumstàncies» i la normativa vigent a hores d’ara a la Comunitat Valenciana.
Tots els membres del Consell han «lamentat» haver de prendre esta decisió, però han estat d’acord en què és més important no posar en risc la salut de les persones.
Respecte als personatges de l’Entrà, el trio que havia eixit en el sorteig per a donar ida a Maria, Pregoner i Pelegrí de Montagut, serà qui ho faça l’any 2022.
D’esta forma a setembre els veïns de l’Alcúdia no podran vore, per segon any consecutiu, la tradicional Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto, amb els tabaleters i dolçainers, Banderoles, Cabuts i Gegants, Vetes, Pastorets, Negrets, Carxofa, Tornejants i Dansadors, Arquets, Grups de Dansa, acompanyant al carro de bous amb la patrona de l’Alcúdia.