Sis de les 9 comissions d’Alzira decidixen celebrar les falles en octubre

0
346

Després de votar l’acord inicial dels presidents de 9 comissions falleres amb la JLF i l’Ajuntament d’Alzira, només seran 6 les que celebraran les falles durant el pont del 9 d’Octubre. Les tres restants han decidir «donar per finalitzat l’exercici 2020-21».

Inicialment estes 9 falles eren  les úniques, d’un total de 35 les que havien acordat fer falles del 2 al 5 de setembre.

Les falles de la secció Especial; Plaça Major, El Mercat i Camí Nou, junt a la de Sant Andreu, Hernán Cortés, i Pintor Andreu, mentre han decidit tancar l’exercici actual i no celebrar les falles en octubre, les de Germanies, Dr. Ferran i Sagrada Família.

Així mateix, els actes previstos per a l’últim cap de setmana d’agost s’ajornen i queden pendents d’una nova data per a la seua celebració.