Inestabilitat i descens de les temperatures fins el dimecres a la comarca

0
183

L’atmosfera seguirà presentant una sensible inestabilitat que afectarà l’interior de Castelló i València on, a partir del migdia creixeran núvols d’evolució per les comarques més interiors que podran deixar ruixats en forma de tronada. No descartem la presència de pedra en alguns punts o ratxes fortes de vent associades a estes tempestes.

Pel matí, això sí, tornarem a tindre núvols baixos o d’estancament que aniran retirant-se amb el calfament diürn. Les temperatures seguiran igual a les províncies de Castelló i València, i baixaran un parell de graus a Alacant. El vent entrarà de llevant fluix amb ratxes moderadas de gregal pel litoral alacantí.

Respecte a l’oratge que tindrem la resta de la setmana:

Dimecres 25: S’incrementa la inestabilitat de forma notable al nostre territori. Les tronades podran afectar a Castelló i València i podrien ser ‘localment fortes’.

A partir del dijous 26 s’estabilitzarà l’atmosfera amb bon temps.

TEMPERATURES. Les màximes seran suaus fins dimecres, amb màximes en general al voltant dels 30ºC. A partir del dijous tindrem ‘pujada tèrmica,’ quedant les màximes al voltant dels 32ºC al litoral i fins 35º/36ºC cap a l’interior.

Respecte a les mínimes continuaran altes, situant-se durant tota la setmana entre els 22º/24ºC al litoral.

Inforatge