Nielsen guanya l’etapa i Roglic el lideratge a Cullera

0
110
L’eslové Primoz Roglic ha recuperat hui el lideratge a Cullera
El danés Nielsen ha guanyat l’etapa en la que Mas, Valverde i M.A. López han entrat entre els deu primers

El ciclista danés, Magnus Cort Nielsen, de l’equip Education-Nippo s’ha imposat en la sisena etapa de la 76a edició de la Volta a Espanya, una jornada prou dura de 158,3 quilòmetres disputada entre Requena i l’Alt de la Muntanya de Cullera.

Amb un temps de 3 hores, 30 minuts i 53 segons, Nielsen s’ha imposat en l’arribada a l’Alt de la Muntanya de Cullera, de tercera categoria, per davant del corredor eslové Primoz Roglic del Jumbo-Visma i de l’italià Andrea Bagioli del Deceuninck-Quick Step, segon i tercer respectivament d’esta sisena etapa amb un espectacular final a Cullera seguida per milers de persones. Tres corredors espanyols del Movistar; Mas, Valverde i M.A. López, han fet també una gran carrera en classificar-se, cinqué, huité i nové d’esta sisena etapa que ha recorregut una part de la Ribera Baixa.

La part final de l’etapa ha estat marcada per l’aparició del vent i dels temuts ventalls, que han fraccionat el pilot principal.