Alzira també baixa la taxa d’incidència (243) per davall del risc extrem

0
273

Alzira baixa la seua taxa d’incidència de la Covid per davall dels 250 casos per cada 100.000 habitants

  • La capital comarcal ja no es troba dins del risc extrem

 

Alzira baixa la seua taxa d’incidència per davall dels 250 casos per cent mil habitants i ja no es troba dins del risc extrem de pandèmia. A hores d’ara són 111 casos actius de coronavirus, segons les dades actualitzades per Salut Pública, la qual cosa situa la capital de la Ribera Alta amb una taxa d’incidència acumulada de 243 casos/100.000 habitants. Una taxa que ha baixat 91 punts durant la última setmana gràcies a contabilitzar 42 casos actius menys.

Bones notícies les procedents tasnt del Departament de Salut de la Ribera (247) com des de Alzira ha eir de la zona calenta de la pandèmia que suposa el risc extrem.

 

Una setmana més, Alzira ha baixat els casos actius de coronavirus, dels 139 casos a principi de setmana s’ha baixat a 111 casos, 16 dels quals s’han detectat els últims tres dies.

Vacunació

Pel que fa a la vacunació, la pròxima setmana es continuarà amb la vacunació dels jóvens i xiquets entre 12 i 19 anys. Els menors nascuts el 2009, seran cridats a mesura que vagen complint els 12 anys. En qualsevol cas, per acudir a la vacunació al Casal Fester, els menors han d’anar acompanyats per pare, mare o tutor o adult autoritzat, segon ha explicat la regidora de Sanitat Gemma Alós.