Alzira trasllada les falles de setembre al 9 d’Octubre

0
595

Els representants de les 9 comissions falleres que decidiren plantar els seus monuments en la primera setmana de setembre, junt l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Festes, Xavier Pérez, han acordat esta nit traslladar la festa fallera al pont de 9 d’Octubre, davant les restriccions que afectaren a les falles estiuenques per culpa de la pandèmia. La plantà es farà el dissabte 9 d’octubre, festa dels valencians i la cremà el dimarts dia 12, Dia de la Hispanitat.

De totes formes seran els fallers de cada comissió els que ratificaran o no este principi d’acord.

Tot fa pensar que en octubre es podrien celebrar unes falles, pràcticament, normals donat que el 90% de la població valenciana i espanyola hauran rebut les dos dosis en eixa data tan festiva per a la Comunitat Valenciana.