L’Alqueria Blanca tornarà en octubre al centenari Gran Teatre d’Alzira

0
357

Els Falcó i els Pedreguer estrenaran el renovat Gran Teatre d’Alzira durant la primera quinzena del pròxim mes d’octubre davant la preestrena de la nova temporada de l’exitosa sèrie valenciana, L’Alqueria Blanca.

Preestrena que coincidirà amb la reobertura del coliseu cultural alzireny que està sent reformat per l’Ajuntament d’Alzira per tal de commemorar el seu centenari.

«Serà una gran gala organitzda per À Punt amb estora roja i els personatges de l’Alqueria Blanca que a bon segur suposarà una gran repercusió mediàtica per al nostre emblemàtic teatre» segons ha afirmat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

Però no serà la primera vegada que esta reconeguda sèrie de ficció acodix al Gran Teatre; en maig de l’any 2010 va ser l’escenari de la preestrena de l’últim capítol de latemporada de Cana 9 «Pluja de pors», a la que assistiren les actrius Lola Moltó i Iris Lezcano junt l’actor alzireny, Álex Gadea.

Així el pròxim mes d’octubre, en data encara per determinar, els Falcó i els Pedreguer tornaran al ja centenari teatre alzireny, per anunciar la pròxima temporada després que els passat 23 de maig s’acomiadaren, fins la tardor, dels espectadors de la televsió autonòmica valenciana À Punt.