Només Sumacàrcer arriba hui als 38º mentre demà culmina l’onada de calor

0
161

Les temperatures no han sigut hui a la Ribera tan elevades com apuntaven les previsions, sols en Sumacàrcer  han arribat als 38º i només han superat els 35º, a l’estació meteorològica de la Casella (36,6º) i en Càrcer.

Per dalt dels 34º han estat, Alberic (34,9º), La Pobla Llarga (34,8º), la partida Mulata d’Alzira (34,6º), i La Barraca d’Aigües Vives (34º). Al voltant dels 33º s’han registrat en Carlet, Guadassuar i l’Alcúdia. Mentre la màxima d’Alzira s’ha quedat en 32,4º, semblant a la de la Murta, Algemesí i Alginet registraven 32º, Sueca (31º), Benifaió (30,7º), en el nucli urbà de Cullera (30º), a la platja de Sant Antoni (29,7º) i a Les Palmeres (28,6º).

Màxima calor per al diumenge

Últim dia de calor extrem a bona part del nostre territori. De nou els termòmetres estaran al roig viu per les comarques més interiors (on el mercuri superarà els 40ºC en molts punts) i també prop del litoral de València i Alacant superarem els 35ºC (sense ponent).

Pel matí es deixaran veure alguns núvols baixos matinals que alternaran amb el pas de núvols mitjans i alts. De vesprada tornaran a créixer núvols d’evolució per les comarques més interiors que podrien derivar en la presència d’alguna tronada seca que podrien produir algun ‘reventó càlid’ associat a ratxes fortes de vent i una pujada sobtada del mercuri allà on aparega este fenomen, com ja hem comentat en la previsió de hui.

Respecte al vent entrarà fluix de component marítima.

Riberaexpress / Inforatge