Set municipis de la Ribera en toc de queda a partir del dia 16

0
484

Els veïns de 68 municipis valencians de més de 5.000 habitants tindrà limitada la mobilitat nocturna, entre la 1 i les 6 de la matinada, i no podran reunir-se més de deu persones en trobades socials o familiars. El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha donat llum verda a la pròrroga, fins el 6 de setembre, d’aquestes limitacions en alguns municipis com a mesura per a contindre els contagis de coronavirus, com va sol·licitar la Conselleria de Sanitat Universal.

De les 68 poblacions, set corresponen a la comarca de la Ribera; Alginet, Almussafes, Castelló, Guadassuar, Montserrat, Sueca i Torís.  La millora de la situació epidemiològica ha fet que les restriccions de mobilitat nocturna decaiguen a Benifaió.

Aquestes mesures estaran vigents des del dimarts 17 d’agost, fins al 6 de setembre, segons ha informat el TSJCV. De manera que els municipis que celebren les festes patronals o les Falles durant els primers dies de setembre hauran d’ajustar les celebracions a aquestes limitacions.