La JLF d’Alzira suspén l’Exposició del Ninot però manté la resta dels actes

0
370

La inauguració de l’Exposició del Ninot,  prevista per al pròxim dimarts dia 17 ha quedat suspesa per la JLF d’Alzira encara que no ha explicat les raons. Però manté la resta de la programació que començarà el 26 d’agost amb la presentació del llibre de la junta fallera alzirenya.

Calendari d’actes previst per als propers dies:

-El dia 26 d’agost a les 20:30 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura farem la presentació del llibre de JLF 2021.

-El 27 d’agost a les 19 hores, a la sala La Cotonera d’Alzira es realitzarà el Lliurament de Recompenses 2021 per part de la Fallera Major d’Alzira, senyoreta Alba Carrió Martinez. En aquest acte seran atorgades les recompenses de major grau, Flama d’Or, Murta i Brillants, Flama de Platí a més de les recompenses a títol pòstum a les falleres i fallers que ens han deixat.

A l’acte s’atorgarà l’insignia d’Or Honorífica de la Junta Local Fallera que enguany ha recaigut en Ruben Pastor Bautista.

-El 28 d’agost, també a les 19 hores i a la mateixa sala La Cotonera gaudirem de l’Exaltació de les Falleres Majors d’Alzira 2021, senyoreta Alba Carrió Martinez i xiqueta Clàudia Dolz Estela, on estaran presents els representants de les 9 comissions alzirenyes que plantaran el seu monument a estes falles extraordinàries que donaran inici el pròxim 1 de setembre.

De moment es mantenen tots els actes previstos per als dies de falles compresos entre el 1 i el 5 de setembre que estaven establerts.

Junta Local Fallera es reserva el dret de modificar o cancel.lar qualsevol dels esdeveniments en cas de que la situació sanitària ho requerira.