Sumacàrcer arriba als 39º mentre la Casella i Carcaixent als 37º

0
310

El primer dia de la onada de calor que s’allargarà, al menys, fins el pròxim dilluns ha deixat hui una màxima de 39º a Sumacàrcer, mentre que Carcaixent i la Casella arribaven als 37º. Han abastat o superat els 36º en La Pobla Llarga (36,7º), La Barraca d’Aigües Vives i al centre de Cullera (36º).

També ha fet una dia caloròs en la Murta i la partida de Mulata (35,8º) al terme d’Alzira, en Alberic (35,7º), en Alzira (35,4º), en Alginet (35,2º) i en Carlet (35º).

Nombrosos municipis de la comarca han superat els 34º, casos d’Algemesí, Sueca, Guadassaur i l’Alcúdia, entre altres. A Benifaió els termòmetres s’han quedat en 33,6º, en la platja de Sant Antoni de Cullera (32,4º) i la temperatura més agradable es registrava en la platja de Les Palmeres amb 30,4º.

Divendres també fregarem els 40º

Demà divendres serà altra jornada molt calorosa la que tindrem especialment per l’interior i prelitoral del territori. A vora mar les brises s’encarregaran de que el mercuri no es dispare ja que funcionaran a partir del migdia mantenint les màximes entre els 31º i 33ºC. On més calor farà serà per l’interior i sud de València, i nord d’Alacant on els termòmetres oscil·laran entre els 38º/40ºC en este sector, mentre que a les comarques castellonenques no arribaran en cap punt als 35ºC.

Pel que fa a l’estat del cel, a primeres hores del dia tindrem alguns núvols baixos d’estancament matinal que es retiraran molt prompte per a donar pas a un matí prou assolellat, mentre que de vesprada creixeran núvols d’evolució per les comarques més interiors que no deixaran res destacable quant a precipitacions. Alguna gota o ruixat molt esporàdic i dispers podria escapar-se i poca cosa més.

Pel que fa al vent, entrarà fluix de llevant amb ratxes moderades de gregal pel litoral alacantí.

Riberaexpress / Inforatge