Arriba l’onada de calor a la Ribera

0
286
AVÍS ONADA DE CALOR: La massa d’aire subtropical procedent del nord d’Àfrica que ens afectarà esta setmana ja està en marxa i anirà apropant-se cap a la Península Ibèrica estos pròxims dies.
A partir de demà dimarts 10 les temperatures començaran a recuperar-se gradualment, circumstància que es notarà més entre dijous 12 i dissabte 14 on les màximes es situaran al voltant dels 40º/41ºC en els punts més càlids de l’interior del territori, mentre que pel litoral oscil·laran entre els 30º i 32ºC.
A partir del diumenge 15 i en principi fins dilluns 16 i dimarts 17 podran registrar-se temperatures extremes superiors als 42ºC en molts punts fora de la costa, mentre que en el litoral oscil·laran entre els 33º i 36ºC encara que boten les brises (les mínimes durant este episodi sufocant que ens espera no baixaran dels 23º/25ºC de manera general a tota la nostra comunitat).
INFORATGE