Correal:»L’Alzira FS ha millorat la plantilla però el nivell de la categoria també ha pujat»

0
187
Braulio Correal tindrà per tercera temporada consecutiva el repte de mantindre l’equip en 2ª Divisió
El cinc partits de pretemporada que disputarà l’Alzira Futbol Sala

L’Alzira Futbol Sala s’ha reforçat per a la pròxima temporada amb 5 jugadors, dos d’ells militaren l’anterior en el Ribera Navarra de la Primera Divisió, casos de Pedro Garcia i Javi Sena. La plantilla es troba confeccionada al 95%, compta amb tres guardametes i 11 jugadors de pista, que podria estar completada cas d’agradar un jugador a prova que va començar ahir la pretemporada amb els seus companys.

«Ha millorat la plantilla, és clar que estic content, però la 2ª Divisió ha pujat enguany molt el nivell en reforçar-se molts equips amb jugadors de primera», assegura a Riberaexpress el tècnic Braulio Correal. L’entrenador alzireny augura una temporada «prou complicada» amb un total de 18 equips, dels que tres son filials, 34 jornades i cinc equips que baixen de categoria. Ascendix el primer classificat i els quatres següents disputaran el play-off per a l’ascens.

La permanència, el primer objectiu

Correal té ben clar que «el primer objectiu és la permanència i després ja vorem», considera que poder disputar la lligueta d’ascens a 1ª de la LNFS «son paraules majors». Però el club alzireny que afronta la tercera temporada en la categoria de plata, «ha fet un notable esforç, està començant a donar passos cap a la professionalitat«, així el nou fitxatge, Pedro Garcia, tindrà la consideració de professional.

Perquè els seguidors del Family Cash Alzira es facen una idea de la competència que tindrà el conjunt de la Ribera «hi han al menys 8 rivals totalment professionals amb dedicació exclusiva que treballen diàriament en doble sessió», explica el tècnic alzireny.

Però el Family, que vol plantar cara als millors del grup, té le seues armes; «enguany hem incrementat de tres a quatre sessions d’entrenament i després als partits nosaltres rotem més als jugadors», indica un Correal molt il.lusionat amb el nou projecte encapçalat pel president Vicent Fontana.

L’Alzira FS s’ha agafat esta pretemporada molt seriosament al preparar-se amb cinc amistosos, però tres d’ells Jaén, Valdepeñas i Cartagena, de la 1ª Divisió de futbol sala.  volem agafar prompte el ritme de competició treballant per damunt de les nostres possibilitats contra tres qualificats rivals», donat que l’11 de setembre espera en el Palau d’Esports, el Noia, campió de lliga en la pasada tempora i seriòs aspirant a l’ascens.

Serà la temporada del retorn del públic a les canxes, encara que els primer partits amb el 30% de l’aforament del Palau, és a dir amb uns 900 espectadors que faran volar al Family Cash Alzira de la temporada 2021-22. La il.lusió dels aficionats és tal que el club compta ja amb més de 500 abonats, «una quantitat històrica», segons l’entrenador, el que suposa un notable increment respecte a la temporada 2019-20.

Riberaexpress