Cullera tanca les platges per la nit arran les aglomeracions del cap de setmana

0
331
Davant l’augment de la incidència acumulada de la COVID-19 a Cullera durant les últimes setmanes i en garantia de la seguretat i de la salut pública, l’Ajuntament ha decidit restringir l’accés a les platges del municipi des de les 00.30 hores i fins a les 8:00h. També arran les aglomeracions nocturnes detectaes el cap de setmana.
Queda per tant, prohibit l’accés, permanència i circulació en totes les platges de Cullera a partir de les 00.30 hores, des del 10 d’agost de 2021. Aquesta mesura es mantindrà en vigor fins que s’adopte un nou acord, segons evolucione la incidència acumulada per contagis de COVID-19.
Els recordem que l’incompliment de la present mesura donarà lloc a la instrucció de l’expedient sancionador que corresponga, conformement a la legislació citada i a l’Ordenança de Platges.