Alzira baixa 50 punts l’índex acumulat en deu dies (354)

0
253

Continua el descens del nombre de casos a Alzira

  • 32 casos actius menys que a finals de juliol

 

Alzira registra 29 nous contagis per Covid-19 en els últims 3 dies. A hores d’ara i segons dades de Salut Pública, són 162 els casos actius al municipi (194 la setmana passada). La incidència acumulada baixa als 354 contagis cada 100.000 habitants després d’arribar el 29 de juliol a 405 casos.

La tendència és similar en la majoria de municipis de la comarca, on s’han enregistrat baixades paulatines de casos en els últims dies, fins i tot en molts d’ells no ha hagut cap cas en els últims tres dies. Des de l’Ajuntament desitgen que les persones que patixen la malaltia «es recuperen prompte i puguen tornar a la normalitat».

D’altra banda, la vacunació seguix al Casal Fester hui dilluns al llarg de tot el dia, des de les 9 del matí fins a les 21 hores, demà dimarts des de les 8.30 a les 21 hores i dimecres 11 d’agost des de les 8.30 fins a les 15 hores.

Comença la vacunació entre els 16 i 19 anys

A més el Departament de Salut de la Ribera han anunciat que esta setmana començarà la vacunació del grup d’edat de 16 a 19 anys. I durant les següents, es durà a terme la vacunació en primera dosi del grup d’edat de 12 (ja complits) a 15 anys.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, explica que per a poder complir amb estes previsions des de la Conselleria insistixen en que és molt important que el telèfon de contacte dels joves i adolescents estiga actualitzat en el sistema SIP per tal que puguen ser citats.

Poden actualitzar-se les dades en: http://coronavirus.san.gva.es/ca/web/vacunacion/datos-contacto

Tots els dubtes sobre la vacunació en 900 300 555, o en:

http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/inicio