Situació «preocupant» de la pandèmia a Guadassuar amb 1.148 casos d’índex acumulat

0
506
Les autoritats locals de Guadassuar consideren que la situació de la pandèmia «és preocupant» en estos inicis del mes d’agost davant els 69 casos actius existents que suposa una incidència acumulada molt elevada de 1.148,28 casos per cada 100.000 habitants. Segons les dades de Salut Pública s’han detectat 44 casos actius durant els últims 7 dies.
«Ja estem en risc extrem», lamenten, davan t l’increment constant de contagis que atribuixen a «la celebració d’esdeveniments de tot tipus que en molts casos sòn multitudinaris i massius».
L’ajuntament recorda als veïns que la normativa sanitària «obliga» a les persones contagiades i a les que hagen estat en contacte estret amb un positiu «complisquen el confinament de 10 dies, independentment del resultat negatiu en una prova d’antígens o PCR».