L’Exposició del Ninot obrirà el dia 17 les falles de setembre a Alzira

0
291

 

La JLF manté tots els actes previstos per a les falles de setembre

El pròxim 17 d’agost, amb la inauguració de l’Exposició del Ninot, arranca el calendari faller organitzat per la JLF d’Alzira. Una expo que estarà oberta tot just fins el 2 de setembre data prevista per a la plantà dels monuments.

Calendari d’actes previst per als propers dies:

-El 17 d’agost a les 20 hores, al MUMA es celebrarà l’inauguració de l’exposició del Ninot.

Aquesta exposició estarà oberta des del dia 18 d’agost fins el 2 de setembre. En este cas participaran les 9 comissions que celebren les falles 2021.

-El dia 26 d’agost a les 20:30 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura farem la presentació del llibre de JLF 2021.

-El 27 d’agost a les 19 hores, a la sala La Cotonera d’Alzira es realitzarà el Lliurament de Recompenses 2021 per part de la Fallera Major d’Alzira, senyoreta Alba Carrió Martinez. En aquest acte seran atorgades les recompenses de major grau, Flama d’Or, Murta i Brillants, Flama de Platí a més de les recompenses a títol pòstum a les falleres i fallers que ens han deixat.

A l’acte s’atorgarà l’insignia d’Or Honorífica de la Junta Local Fallera que enguany ha recaigut en Ruben Pastor Bautista.

-El 28 d’agost, també a les 19 hores i a la mateixa sala La Cotonera gaudirem de l’Exaltació de les Falleres Majors d’Alzira 2021, senyoreta Alba Carrió Martinez i xiqueta Clàudia Dolz Estela, on estaran presents els representants de les 9 comissions alzirenyes que plantaran el seu monument a estes falles extraordinàries que donaran inici el pròxim 1 de setembre.

De moment es mantenen tots els actes previstos per als dies de falles compresos entre el 1 i el 5 de setembre que estaven establerts.

Junta Local Fallera es reserva el dret de modificar o cancel.lar qualsevol dels esdeveniments en cas de que la situació sanitària ho requerira.