Dels 40º de hui La Ribera passarà a ruixats i a menys de 30º el diumenge

0
253

La Ribera, junt la Costera, ha sigut la comarca més calorosa d’este dissatbe en el que han fregat els 40º alguns municipis com Alberic (39,9º), l’estació l’Alquenència d’Alzira (39,8º), Sumacàrcer (39,7º) i Carcaixent (39,6º). També han superat els 39º en Càrcer, La Pobla Llarga i d’altres municipis.

Per dalts dels 38º han estat Alginet, Guadassuar, Algemesí, Alginet, l’Alcúdia, Sueca, La Barraca d’Aigües Vives, així com als paratges de la Murta i la Casella.

A la costa les temperatures han sigut un poc més suaus registrant-se 35,5º a la platja de Sant Antoni i màximes semblants a Les Palmeres, El Perelló i d’altres.

Baixada de temperatures

El pas de la cua d’un front molt sutil farà que la nuvolositat vaja a més i, com el vent entrarà de llevant, aportarà molta nuvolositat baixa i alguns ruixats que podran afectar especialment al litoral. Estes precipitacions també presentaran més persistència per la meitat sud de València i nord d’Alacant. Per tant, mal dia de platja per la presència d’estos núvols i la mar, que també estarà marejada.

Les temperatures es desplomaran després de la pujada de hui i el mercuri perdrà entre 8º i 10ºC en gran part del territori. El vent entrarà de llevant amb ratxes moderades.

Riberaexpress / Inforatge