A disposició del jutjat de Sueca el detingut per robar cinc parròquies de la Ribera

0
370

Detenen a l’home que va cometre el robatori a 7 esglésies de la província de valència, cinc d’elles a la Ribera. La Guardia Civil de Sueca va detenir el passat 30 de juliol a l’home de 47 anys per la seua implicació als robatoris a l’interior de les esglésies de 7 poblacions valencianes, cinc d’elles de la Ribera. Estes poblacions van ser Llaurí, Corbera, Riola, Fortaleny, Xeresa, Barraca d’Aigües Vives i Lloc Nou d’En Fenollet.

El detingut repetia un mateix modus operandi, grimpant murs i en les primeres hores del matí, generalment del cap de setmana. El lladre s’emportava els diners de les bústies de col·lecta, a més de joies. Les empremtes dactilars que el sospitós va deixar a l’església del Llaurí van facilitar a la Guardi Civil el seu reconeixement. Les forces de seguretat ja havien rebut les denuncies dels retors d’altres esglésies de localitats com Corbera, Riola o Fortaleny, els quals van sorprendre l’individu en ple robatori.

El detingut i les dependencies queden ara a disposició del Jutjat de Primera Instancia i Instrucció nº5 de Sueca.