Núvols i tronades este dilluns a l’interior de la Ribera

0
159

De nou l’atmosfera tornarà a inestabilitzar-se i l’oratge serà més insegur durant la segona meitat d’este dilluns. Pel matí tindrem pas de núvols i, a partir del migdia creixeran tronades per les comarques més interiors de Castelló i València on podran ser localment fortes.

Les temperatures baixaran un parell de graus més per l’interior del territori (seguiran igual a la resta), i el vent es mostrarà fluix pel matí mentre que per la vesprada entraran ratxes moderades entre llevant i gregal en els litorals de València i Alacant.

Respecte als pròxims dies, no es veuen fenòmens adversos o significatius que puguen afectar a la nostra comunitat. Continuarem amb un oratge estable, tranquil i prou assolellat… fins i tot amb temperatures que aniran pujant cada dia un poc més fins a situar-se en valors més normals per a l’època.

Inforatge