L’alzireny Pedro Martinez es queda a les portes del seu primer torneig en un gran partit contra Ruud

0
177

El tennista d’Alzira, Pedro Martinez Portero, no va poder guanyar el seu primer torneig ATP en Kitzbühel (Àustria) tot i fer un gran partit en la final con tra el nº 14 del ranking el noruec Casper Ruud queva vèncer en tres mànegues; 6-1, 4-6 i 6-3.

Martinez va exhibir el seu millor tennis en la segona mànega contra un dels jugadors més en forma del circuit. En un partit que va tindre diverses interrupcions per la pluja, el noruec, catorzé en el ránking de l’ATP i que va aconseguir en terres austríaques el seu tercer títol en les últimes tres setmanes, va plasmar el seu gran moment de forma i es va imposar per un còmode 6-1 en 40 minuts després d’aprofitar dos de les quatre boles de ‘*break’ de les quals va disposar.

En la segona mànega el panorama va canviar. El jugador alzireny de 24 anys, va elevar el seu nivell i va equilibrar la batalla. Tots dos tennistes van aconseguir mantindre el seu servei fins que Martínez, amb 5-4 al seu favor, va aconseguir el seu primer trencament del partit i va aconseguir, després de 50 minuts d’igualtat, forçar el tercer set.

Ací va tornar de nou la millor versió de Ruud, qui va accelerar fins a posar-se amb 5-1 a favor i va encarrilar un partit que se li havia posat costa amunt i que va acabar emportant-se, segellant així un mes de juliol perfecte, amb tres títols consecutius.

EFE