El Jutge d’Alzira envia a presó a l’acusat de Carcaixent d’assassinar a Florina

0
578

El Jutjat d’Instrucció número 4 d’Alzira, en funcions de guàrdia, ha acordat la presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut, José V.R. de Carcaixent, en relació amb la mort d’una dona el cadàver de la qual va ser localitzat a Silla el mes de gener passat.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, l’home queda investigat en una causa oberta per un delicte d’homicidi/assassinat.

La Guàrdia Civil va detindre aquest dimecres en el seu domicili de Carcaixent a un empresari de 60 anys i nacionalitat espanyola com a sospitós d’haver estrangulat a Florina Gogos, la xica de 19 anys que va desaparéixer quan exercia la prostitució a Silla, i haver llançat el seu cadàver a una séquia, en la qual va ser trobat el cos el passat 30 de gener.

Segons la Guàrdia Civil, el detingut treballava com a comercial de Lleixius Javi en la zona on Florina Gogos, la víctima, va ser vista per última vegada, l’àrea de la pista de Silla, on la jove romanesa exercia la prostitució, en la rodalia del terme municipal d’Albal.

La detenció d’aquest home, vidu de 60 anys, es va produir a les 7:50 hores i seguidament els agents van procedir a registrar tres locals de la seua propietat.

El cos de Florina Gogos va aparéixer finalment en un canal de reg conegut com el Camí de la Font de Mariano, pertanyent al terme municipal de Silla. El canal ressenyat està molt pròxim a la zona on es va veure per última vegada amb vida a la jove. L’autòpsia va revelar que la víctima havia sigut esrtrangulada i, posteriorment, llançada al canal.

Diverses de les xiques que exercien la prostitució en la Pista de Silla, autovia d’eixida de València cap al sud, van fer saber als investigadors que el sospitós acudia sovint a aqueixa zona per a pagar a canvi de sexe.

La companya de pis de la víctima va acudir a la caserna de la Guàrdia Civil d’Alfafar per a denunciar la seua desaparició el 10 de gener i, des de llavors, va començar una investigació a càrrec del Grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil.

El grup va basar els seus investigacions en un enregistrament de l’últim cotxe, un vehicle blanc, al qual es va pujar la xica exercint la prostitució, recollit per una càmera de seguretat pròxima, en la vesprada del 8 de gener passat.

El detingut no tenia antecedents policials ni judicials.

EFE