L’alzireny Pedro Martinez disputa la seua primera final ATP en Àustria

0
279

El tennista d’Alzira, Pedro Martínez Poretero, ha superat en tres sets (4-6, 6-3 i 6-3) a l’alemany Daniel Altmaier, i s’ha classificat per a la final de l’ATP 250 de Kitzbühel (Àustria), després de 2 hores i 28 minuts.

El valencià, de 24 anys i actualment 97 en el ránking mundial, va cedir la primera mànega després de patir el trencament del seu servici en el seté joc, però va saber reaccionar amb un contundent 5-0 en la segona, que després, malgrat veure com el seu rival li descomptava una pèrdua del servei, li portaria a fer-se amb el mateix i, amb això, forçar el definitiu tercer set.

En la tercera mànega, després del 2-2, dos trencaments del servici de l’alemany en el cinqué i nové joc, li van donar el triomf i el passe a una final que serà la seua primera final en el circuit. El seu rival eixirà del duel entre el noruec Casper Ruud (nº 14) i el francés Arthur Rinderknech (nº 91) que és disputa aquesta vesprada.

La pluja ha suspés, provisionalment, este encontre en el primer set quan guanyava Ruud per 4 jocs a 1.

EFE / Riberaexpress